Bankobet Giriş İçin Tıklayınız

Şimdi yükleniyor

Bankobet Birden Fazla Üyelik Açılır Mı

Bankobet Birden Fazla Üyelik Açılabilir Mi

Bankobet Birden Fazla Üyelik Açılır Mı

Herhangi bir amaca yönelik olacak şekilde, bilinmesi ya da bilinmemesi. Bankobet birden fazla üyelik açılır mı?. Bu platformla hesap açma konusunda belirlenen genel hükümlere uygun davranılması zorundasınız. Genel hükümlere yani kullanım kurallarına göre herhangi bir şahsın birden fazla hesap açması yani üyelik oluşturması mümkün değildir. Gereken güvenlik tedbirleri alınmıştır. Başvurusu yapımı olsa ve onay verimi olsa dahi, mutlaka ortaya çıkacaktır. Ortaya çıkması ile birlikte, iptal işlemi gündeme gelecektir. 

Bankobet Birden Fazla IP Adresinden Bir Hesap Açılır

Bankobet birden fazla IP adresinden bir hesap Açılır. Hesap açılma işlemi, başvuru ve aktivasyon linki alınıp, siteye giriş işlemi ile birlikte, IP adresi sisteme otomatik olarak tanımlanacaktır. Bu adres sadece bir tane hesap açmak ve siteyi kullanım amacıyla kullanılmaktadır. Aynı adreste farklı bir şahıs yaşıyor olabilmektedir. Aynı adreste elbette aile bireyleri bulunabilecektir. Ancak her IP adresi üzerinden sadece bir tane hesap açılmasına izin verilmektedir.

Bankobet İçin İkametgah Adresinden Bir Hesap Açılır

IP adresi haricinde, bankobet için ikametgah adresinden bir hesap Açılır. Verilmesi zorunlu olan bilgilerden bir tanesi, açık adres bilgisidir. Adres, şehir, ülke gibi bilgiler net olarak yazılmalıdır. Verilen bu bilgilerde yaşayan başka şahıslar ya da aile fertleri elbette bulunmaktadır. Ancak bir tane hesap açma işlemi yapıldıktan sonra, diğer şahıslar ya da aile fertleri tarafından, aynı ikametgah adresi üzerinden yeniden hesap açılması ya da başvuru yapılıp, onay alınması gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmayacaktır. Bu da birden fazla hesap açma olarak tanımlanır.

Bankobet Birden Fazla Üyelik Bilgileri İle Bir Hesap Açılabilir

Üye olma esnasında verilmesi zorunlu bilgiler bulunmaktadır. İsim ve soy isim, orta isim, elektronik posta adresi, cep telefon numarası ve adres bilgileri bunlar arasındadır. Tüm bu bilgileri kapsayacak nitelikte. Bankobet birden fazla üyelik bilgileri ile bir hesap Açılır. Bir ya da birden fazla bilginin yeniden kullanımı, başvuru yapılımı ile birlikte onay alınamaz. Bankobet birden fazla üyelik açılabilir mi? Dolayısıyla bu kapsamda başvuru yapma konusunda girişimde bulunmayın. Müşteri hizmetleri tarafından mutlaka başvuru incelenmekte, kural dışı hareket olgusu ile birlikte onay verilmemektedir.

Üyelik başvuru belgesini açtığınızda, istenen bilgilerin tamamını gerçek dışı verebilirsiniz. Bankobet birden fazla sahte bilgilerle hesap Açılır mı?. İlk aşamada rastgele yazdığınız isim, soy isim, adres gibi bilgilerle bir başvuru yapmış olabilirsiniz. Ancak burada önemli bir konu vardır. Elektronik posta adresi ve cep telefon numarası olarak, yeni meydana getirdiğiniz, orijinali size ait olmayan bir elektronik posta adresi ve tel numarası yazmış olabilirsiniz. Bu konuda da başvuru onaylamaları olabilmektedir. Aynı şekilde size ait olmayan bir cep telefon numarasını da yazmış olabilirsiniz. Yine onay alabilirsiniz. Aktivasyon linki gelecektir.

Bankobet Birden Fazla Sahte Bilgilerle Hesap Açılır Mı 2

Gelen aktivasyon linki ile giriş yapacaksınız. Sahte bilgiler ile oluşturduğunuz hesabınıza, kullanıcı adı ve şifre bilgisi ile gireceksiniz. Buraya kadar sahte bilgiler ile hesap açmış ve üyeliği aktif hale getirmiş olacaksınız. Ancak öncelikli olarak cep telefon numarası ile hesap doğrulama, onay kodu sistemi devreye girecektir. Sahte bir cep telefon numarası yazdığınız için, bu işlemi yapamazsınız ve üyeliği sürdüremez, iptal işlemi ile karşılaşırsınız. Bu işlemin yaplmadığı ya da atlandığı düşünülürse olabilmektedir. Bu durumda bahis ya da oyunları değerlendirmek için hesabınıza para yatırmanız gerekecektir. Verdiğiniz sahte isim ve soy isim bilgisi üzerinden, sistem, kart ya da enstrümanlar ile para yatırmak zorundasınız. Hiç kimsenin kartı, hesabı sistemi üzerinden para yatıramazsınız. Gördüğünüz gibi her halükarda tespit edilerek, ispatlayabileceğiniz nitelikte belgeler talep edilecektir.

Bankobet Birden Fazla Üyelik Hesap Girişimi Tespit Edilirse Ne Olur?

Açılan ve onaylanan resmi bir üyelik işlemi mevcut iken, birden fazla hesap açma konusunda başvuru yapmış olabilirsiniz. Peki bankobet birden fazla üyelik hesap girişimi tespit edilirse ne olur? Tabii ki sahte bilgiler ile yaptığınız başvuru onay almaz. Bir şekilde yazıda bahsettiğimiz gibi onay alsa dahi, hesap doğrulama, bilgi belge talebi gibi konularda ortaya çıkar. Böyle bir durumda açılan orijinal yani resmi anlamda onay verilen orijinal hesap dahi iptal edilecektir. Genel koşullar dışına çıkmış olacaksınız. Derhal üyelik, orijinalde dahil olacak şekilde, iptal edilecektir. Bir daha aynı bilgiler ile gerçek bilgi verecek olsanız dahi, hesap açıp, bu sitenin avantajlarını kullanmanız mümkün olmayacaktır.

Share this content:

Yorum gönder